-20%

F200

Artikel 1 van 28 Volgende
€ 2.745,00 € 2.195,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

OMSCHRIJVING

De Jotul F 200 Classic: gebaseerd op het ontwerp van één van Jøtul’s best verkochte klassiekers, heeft deze fraaie houtkachel een stukje van het erfgoed en 160 jaar ervaring met warmte gebracht en het een moderne interpretatie gegeven. De organische vormen van de Jotul F 200 Classic zijn subtiel gestileerd, met een prachtig gebogen top en gotisch geïnspireerde bogen die het vuur omlijsten. U kunt de luchtstroom eenvoudig regelen met slechts één hendel en het legen van as wordt eenvoudig gemaakt met een gemakkelijk toegankelijke as oplossing aan de onderkant van de verbrandingskamer. Met degelijke materialen, traditioneel vakmanschap en de nieuwste verwarmingstechniek hebben we een klassieker voor de toekomst gecreëerd.

De EU heeft een nieuwe wet EcoDesign2022
Deze is ervoor om de luchtkwaliteit in Europa te verbeteren. Met de wet wil zij de CO2 en fijnstof uitstoot van houtkachels verminderen.

De strengere eisen voor de nieuwe generatie houtkachels luiden:  Een rendement van minimaal 75% en fijnstof uitstoot van maximaal 40 mg/m3.

AL ONZE AANGEBODEN KACHELS VOLDOEN AAN DEZE GESTELDE EISEN!

Koop in vertrouwen bij de vak-specialist met meer dan 70 jaar ervaring, bekijk ook onze google reviews. 
Met een punt van 4.4 op 5
zijn we zeker geslaagd!

ZOMER KNALLER

OUTR MALAGA TERRAS HEATER

€600,- enkel af te halen in onze winkel!
Verzenden kan ook voor €75,-
 

 

© 2019 - 2022 Heestermans kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederland | sitemap | rss