-25%

RENY OSLO XXL

Vorige Artikel 9 van 11 Volgende
€ 1.675,00 € 1.250,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Reny Oslo XXL is een klassieke houtkachel opgebouwd uit ketelstaal, gietijzer en vuurvast chamottesteen. Met de gietijzeren schudrooster is het ook mogelijk om op antraciet kolen te stoken. Dankzij zijn afmetingen kan de Reny Oslo XL ook gemakkelijk in een hoek geplaatst worden.

 

Voor de constructie van de Reny Oslo XL is ketelstaal gebruikt, een staalsoort van hoge kwaliteit. Het duurzaam en optimaal verbranden van hout vereist een hoge verbrandingstemperatuur en dit zorgt voor een zware belasting van de brandkamer. De eigenschappen van het ketelstaal bevorderen de vormvastheid en levensduur van de kachel.

Het verbrandingssysteem van de Reny Oslo XL heeft met een primaire, secundaire en tertiaire beluchting een zeer efficiënte verbranding.

Reny heeft het 'Lucht Van Buiten'- systeem (LVB) ontwikkeld. Doordat woningen steeds beter geïsoleerd zijn komt er minder buitenlucht naar binnen. Hierdoor kan er een terkort aan zuurstof ontstaan voor een optimale verbranding. Ook kan er onderdruk ontstaan. Doordat de Reny Oslo XL is voorzien van het LVB-systeem ontstaat er een gesloten verbranding.

Ook is deze kachel voorzien van het 'Schoon Glas Injectie'-systeem (SGI). Een luchtstroom langs de ruit van de kachel zorgt voor een optimale verbranding en voorkomt afzetting van roet. Hierdoor blijft de ruit schoon en kan je genieten van een mooi vuurbeeld.

© 2019 - 2021 Heestermans kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederland | sitemap | rss