-21%

WOODY XTRA

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 3.800,00 € 2.995,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Austroflamm Woody (Xtra)

Brandstof: 

Meer over deze haard

De Woody (Xtra) is een typisch voorbeeld van de nieuwe design-taal van Austroflamm. Deze sterke, robuuste kachel heeft naast de modernste verbrandingstechnologie een elegant uitzicht door zijn ronde vormen. Ook het gebruik van hout in de sokkel en de handgreep zorgen voor een warmte, natuurlijke uitstraling.

Woody of Woody Xtra?

Deze kachel is beschikbaar in twee uitvoeringen. De iets lagere Woody is een traditionele kachel met de allerlaatste nieuwe verbrandingstechnologie. Deze kachels geven tijdens het stoken een mooie hoeveelheid warmte vrij, in combinatie met een laag verbruik.

De 10 cm hogere Woody Xtra is voorzien van de gepatenteerde Xtra-technologie van Austroflamm. Deze kachel heeft immers het Heat Memory Systeem (HMS). Door speciaal ontwikkelde gegoten stenen op basis van keramiek slaagt het systeem erin de warmte van de kachel tijdens het stoken op te slaan en langzaam terug af te geven. Hierdoor duurt de warmte-afgifte maar liefst 3 uur langer.

Woodbox

Overweeg bij de aanschaf van uw Woody ook zeker de bijpassende Woodbox! Deze houtopslagmodule maakt gebruik van dezelfde vormen en materialen als de Woody. Zo verkrijgt u een mooi, bij elkaar passend geheel waarbij alles op elkaar afgestemd is. Mooi én praktisch

© 2019 - 2021 Heestermans kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederland | sitemap | rss